“Nefes Nefese” ilk bölümüyle tam not aldı

Star TV’nin yeni projesi “Nefes Nefese” ilk bölümüyle reyting sıralamalarında tüm kategorilerde birinci oldu.

İzleyenleri Nefes Nefese bırakan proje, tüm Kişiler kategorisinde 3,70 izlenme oranı ve 14,07 izlenme payı, AB kategorisinde 4,58 izlenme oranı ve 18,10 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 4,10 izlenme oranı ve 16,02 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizinin özet bölümü ise AB ve 20+ABC1 kategorisinde ikinci sırada yerini aldı.

Sosyal medyada da büyük beğeni toplayan Nefes Nefese’nin başarılı oyuncu kadrosu da performanslarıyla izleyenleri etkiledi.

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Zeyno Eracar, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, , Nik Xheliau, Deniz Hamzaoğlu, Sever Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosuyla da dikkat çeken Nefes Nefese her Çarşamba saat 20.00’de Star TV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.