Necati Şaşmaz’dan sürpriz karar

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile zihinlere kazınan Necati Şaşmaz’ın oğlu Ali Nadir’in de oyuncu olmasını istediği ve yurt dışına göndereceği ortaya çıktı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi ile adını duyuran ve şimdilerde ünü ülke dışına bile taşan Necati Şaşmaz, oğlu Ali Nadir’in de oyuncu olmasını istiyor.

2012 YILINDA NİKAH MASASINA OTURMUŞTU

2012 yılında sürpriz bir kararla Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturan Necati Şaşmaz’ın bu evlilikten Ali Nadir isimli bir oğlu oldu. Aile hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Şaşmaz, oğlunun oyunculuk eğitimi almasını istiyor.

YURT DIŞINA GÖNDERECEK

Şaşmaz, belli bir yaşa geldikten sonra oğlunu yaz tatillerinde yurt dışına göndererek orada eğitim almasını sağlayacak.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda koltukta uzanırken oğluyla çektiği Selfie’yi “Baba-oğul” notuyla Instagram’a yüklemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.