Necati Şaşmaz, neden 25 yaş küçük bir kadın ile ABD’de evlilik yaptı?

Necati Şaşmaz’ın belgeli açıklaması üzerine Nagehan Şaşmaz, bu kez de eşinin bu evliliği, Türkiye resmi makamlarından neden sakladığını sordu.

Necati Şaşmaz’ın boşanmak üzere olduğu Nagehan Şaşmaz, geçen gün eşinin Amerika’da bir kadınla evli olduğunu iddia etmişti. Bu iddialara belgelerle yanıt veren Necati Şaşmaz’a, eşinden cevap gecikmedi.

blank
Necati Şaşmaz – Nagehan Şaşmaz

Neden 25 yaş küçük bir kadın ile ABD’de evlilik yaptı?

Nagehan Şaşmaz avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptığı açıklamada; Necati Şaşmaz’ın, ABD’de evli olduğuna ilişkin bilgiye ulaştığı belirtilerek, “Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Şaşmaz’ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye’de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD’de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır” dedi.

Necati Şaşmaz’dan evlilik iddiasına belgeli yanıt!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.