Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için Star TV ile anlaşma sağladı

Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ekranlarda yer alacağı konuşulurken bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için Star TV ile anlaşma sağladı. Kurtlar Vadisi Kaos için hayranlarının heyecanlı bekleyişi devam ederken Necati Şaşmaz ve Star TV’den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Kurtlar Vadisi dizisi bir döneme damga vururken Türk televizyon tarihinin en sevilen yapımları arasında yerini alıyor. Kurtlar Vadisi Kaos olarak devam edileceği konuşulan dizi hakkında arka arkaya iddialar ortaya atıldı. Cast çalışmalarının tamamlanması beklenen dizide sürpriz bir gelişme yaşandı.

Polat Alemdar karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi Kaos için bir kanalla anlaşma sağladığı iddia edildi. Show TV ile anlaşma imzaladığı konuşulan dizi için kanal yönetiminden yalanlama gelirken şimdide Star TV ile anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos’un yeni bölümleri için şunları söylemişti: ‘Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız.

Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.