NBA’de cinsel ilişki alarmı

Koronavirüs arasından sonra geri dönüşe hazırlanan NBA oyuncuları, Disney World kampüsünde çalışmalarını hızla sürdürürken takım kamplarından skandal haberler gelmeye devam ediyor.

Son olarak sosyal medya fenomeni Anna Mya, kampüse davet edildiğini söyledi ve bu gelişme, ABD basınında NBA’de cinsel ilişki alarmı şeklinde yorumlandı.

Tüm takımların bir arada bulundukları komplekste güvenlik için belirlenen protokoller birer birer delinirken, son olarak cinsel ilişki konusunda da ilginç gelişmeler yaşanmakta olduğu ortaya çıktı.

Yıldız basketbolcu Russell Westbrook’un, korona testinin pozitif çıktığını açıklaması ve ardından bazı yeni isimlerde de koronavirüse rastlanmasıyla ilgili gelişmelerin yanına son günlerde bir de cinsel yönlü iddialar eklendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.