NBA yıldızı Russell Westbrook, koronavirüse yakalandı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen dünyaca ünlü basketbolcu Russell Westbrook'un koronavirüs testi pozitif çıktı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets forması giyen dünya yıldızı basketbolcu Russell Westbrook, koronavirüse yakalandı.

Takımı Houston Rockets ile birlikte Orlando’daki fanus turnuva için yola çıkmaya hazırlanan Russell Westbrook, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yapan Westbrook, şu ifadeleri kullandı:

“TESTİM POZİTİF ÇIKTI”

“Takımımın Orlando’ya yolculuğu öncesi corona virüsü testim pozitif çıktı. Şu anda iyi hissediyorum. Karantina altındayım ve hastalıktan kurtulunca takım arkadaşlarıma katılmak için sabırsızlanıyorum.

İyi dilekleriniz ve devamlı desteğiniz için çok teşekkürler. Lütfen bu virüsü ciddiye alın. Kendinize dikkat edin. Maskelerinizi takın!”

Russell Westbrook
Russell Westbrook

MVP SEÇİLMİŞTİ

NBA’de 2016-2017 sezonunu triple-double ortalamalarıyla bitiren Russell Westbrook, ‘En Değerli Oyuncu’ (MVP) seçilmişti.

NBA yönetimi tüm vakalara rağmen ligi tamamen iptal etmeyeceğini açıklamıştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.