NBA ekiplerinden Golden State Warriors, Nusr-Et’in fotoğrafını paylaşarak takipçilerini güldürdü

NBA ekiplerinden Golden State Warriors, Sacramento Kings maçı sonrasında twitter adresinde Nusr-Et’in fotoğrafını paylaşarak takipçilerini güldürdü.

NBA’de bu sabaha karşı oynanan maçta Golden State Warriors deplasmanda karşılaştığı Sacramento Kings’i 117-106 mağlup ederken maç sonu ilginç bir olay yaşandı.

Son iki senenin finalisti Warriors’ın maç sonu “Dubs’ın Sacramento’da nasıl geri döndüğüne göz atalım.” tweetine Kings resmi twitter hesabı “Hayır.” diyerek cevap verdi.

NUSR-ET’İN VİDEOSUNDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İşte olaylar bundan sonra başladı. Ülkemizde et ürünleri diyince akla gelen ve İstanbul’un en gözde mekanlarından olan Nusr-Et’in sık sık yayınlanan videolarından bir kesit paylaşan Warriors ekibi okuyucularını güldürdü.

HER YERDE O VAR

Bu hamlenin ardından ABD’li sosyal medya kullanıcıları, Nusr-Et’in fotoğrafını kullanarak birçok paylaşımda bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.