Nazlı Tosunoğlu ‘Şimdi Yandık’ filminin set arkasını anlattı

H. Hakan EREN’in yapımcılığında ONN Medya Türkiye’nin yapımını, Onur Aldoğan’ın ise senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Şimdi Yandık’ filminin set kahvaltıları olay oldu.

Zengin oyuncu kadrosu ve tecrübeli ekibiyle yılın en merak edilen yapımı olan Şimdi Yandık filminin, kahvaltı sahneleri defalarca tekrar edildi. Yapılan tekrarların nedenini ise Hülya karakterine hayat veren Nazlı Tosunoğlu anlattı. “En sevdiğimiz bölüm sabah kahvaltılarımızdı. Omlet yapan şahane bir aşçımız vardı. Neredeyse omlet yemek için sete gider olmuştuk. Özellikle İrfan (Kangı) ve ben” diyerek tekrarlanan sahnelerin nedenini anlattı.

blank

Filmde yaşını başını almış ama fingirdemekten de geri durmayan biraz fazlaca ateşli (!) Hülya karakterine hayat veren Nazlı Tosunoğlu, set anılarını da paylaştı. Filmde Cezmi karakterine hayat veren Tarık Papuççuoğlu’na olan ilgisi hikâyeyi daha da eğlenceli hale getirdi. Daha önce de İkinci Bahar, Koltuk Sevdası ve Derya Deniz projelerinde birlikte rol alan ikilinin, setteki keyifli anları tüm ekibi kahkahaya boğdu.

‘Şimdi Yandık’ 3 Haziran’da vizyona giriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.