Nazan Öncel, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu

Şarkıcı Nazan Öncel, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Öncel, rahatsızlığı nedeniyle Bursa’daki sahnesini ertelediğini belirtti.

Şarkıcı Nazan Öncel koronavirüse yakalandığını duyurdu. 67 yaşındaki Öncel, rahatsızlığı nedeniyle Bursa’daki sahnesini ertelediğini açıkladı. Öncel, “Arkadaşlar Kovid oldum, yatıyorum. Hâl böyle olunca çarşamba günü yapılması beklenen Bursa konserini ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldım. ‘Önce sağlık’ dediğiniz için anlayışınız teşekkür ediyorum” dedi.

EYLÜL AYINDA APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMIŞTI
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıl eylül ayında tansiyonu yükselince bayılmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Nazal Öncel, “Sigara insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir. Sıcaklar falan derken tansiyon 22’yi gördü. Ani bir bayılma. Apar topar hastaneye koştuk. Serum tedavisi vesaire. Sigarayla da vedalaştık” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.