Nadide Sultan gözyaşlarına hakim olamadı

Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, yıllar önce mezun olduğu Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin 50’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede konser verdi.
Denizcilik derneğinin de katkıda bulunduğu ,boğaza açılan teknede yapılan gecede davetliler, Nadide Sultan’ın birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla eğlendi.

1993 yılında mezun olduğu denizcilik lisesinin amblemli kepiyle de objektlflere poz veren Nadide Sultan sahnede duygu dolu anlar da yaşadı.

blank

Sahnede ,mezun olduğu liseden okul arkadaşlarını gören ve bir anda o yıllara giden Nadide Sultan, şarkılarını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı. Konser bitiminde okul müdürleri ve okulun öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Nadide Sultan, çok duygulandığını belirterek ; ” Lise arkadaşlarımı karşımda görünce bir anda lise yıllarımdaki günlerim aklıma geldi. Öylesine duygulandım ki; duygularım gözyaşlarımla döküldü ” dedi.

Nadide Sultan’dan lise itirafı
Bu arada sahneden misafirlere de seslenen sevilen şarkıcı ” Bir şey itiraf etmek istiyorum. Lisede bizim sınıfta disiplin cezası alan tek öğrenci de bendim ” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.