MYFO’nun “Rafine” albümü çıktı

Türkçe ve yabancı şarkıları “Pop Opera” tarzında yorumlayarak müzik sektörüne yeni bir soluk getiren MYFO, Garaj Müzik etiketli ilk albümü ‘‘RAFİNE’’yi 5 Nisan Cuma günü dijital müzik platformlarında yayınladı.

Kaan Ekenler, Enes Yüce, Yunus Akbaş ve Mert Kesepara’dan oluşan MYFO’nun “Rafine” albümü 1 yıllık bir çalışmanın ürünü. Yedi şarkının yer aldığı albümde, altı parçanın aranjlerini Selim Öztürk yaptı. Albümde yer alan söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait ‘Bile Bile’ cover’ının düzenlemesi

Murat Cem Orhan imzasını taşıyor.

Sözü ve müziği Murat Hasarı’ya, düzenlemesi Selim Öztürk ‘e ait ‘Yanarım’, ‘Rafine” albümünün çıkış şarkısı olarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu. ‘Yanarım’ın video klip yönetmenliğini Tunahan Emre Bilgin üstlendi.

blank

MYFO HAKKINDA:

Farklı şehir ve ülkelerden 4 arkadaş, 2015 Eylül ayında aynı konservatuvarın kapısından girdi. Kısa bir zaman diliminde keyifli bir dostluk oluşturdu. En büyüğü 1991, en küçüğü 1997 doğumlu olan grubun, konservatuvarın Opera bölümünde buluşmuş olması bir tesadüf değildi. Aralarındaki dostluk ve müzik ile sıkı bir bağ kuran grup, birbirine “My Friend” diye seslenmeye başladı ve zamanla bu sesleniş “MYFO”ya evrildi. Kasım 2016’da kurulan MYFO, Türkçe ve yabancı parçaları “Pop Opera” tarzında yorumlayarak müzik sektörüne yeni bir soluk getirdi. Grup üyeleri kendilerini “Old souls in young bodies” olarak tanımlıyor. Grubun hedefi; öncelikli olarak Türkiye’de pop operayı tanıtmak ve farklı aranjelerle bu tarz müziği yaygınlaştırmak, sonrasında ise dünyada tanınmış ve saygın bir “Pop Opera” grubu olmaktır.

Opera ve Konser Şarkıcılığı bölümünde Konservatuar eğitimlerine devam eden MYFO grubu Kaan Ekenler, Enes Yüce, Yunus Akbaş ve Mert Kesepara’dan oluşuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.