Müzisyen Onur Şener’i öldürenler adliyeye sevk edildi

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle Onur Şener’i öldürdü.

YouTube video

Şener’i kırdıkları şişelerle ağır yaralayıp kaçan üç kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Şener kurtarılamazken, gözaltındaki zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

blank

Onur Şener, 2013 senesinde katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında söylediği ‘Show Must Go On’ şarkısıyla jürinin büyük beğenisini toplamıştı. ‘Sel Suyu’ adlı bir de albümü bulunan şarkıcının ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Haluk Levent, saldırganların kimliklerini açıkladı

Haluk Levent ölüm haberinin ardından Onur Şener’in görüntülerini paylaşarak üzüntüsünü aktardı. Levent paylaşımında, “İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz…” dedi. Levent daha sonraki paylaşımlarında, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” dedi. Şüphelilerin isimlerini de açıklayan Levent, “ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş Semih S. TAİ’de mühendis” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada pek çok sanatçı da Onur Şener’in öldürülmesine tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.