Müzik dünyasının genç yeteneği DJ Emre Çağlar

GazeteMAG müzik dünyasının genç yeteneklerine yer vermeye devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz DJ Emre Çağlar

Sizi DJ’liğe yönelten şey nedir?

Küçüklükten beri müziğe karşı büyük bir ilgim vardı. Babamın sayesinde küçük yaşlarda müzik enstrümanları ile tanıştım. Doğdum Doğalı Müzik hayatımda diye bilirim. Daha 15 yaşında iken Dj’liğe ilgi duymaya başladım.. İnternet de bilgilerimi genişlettim ve en sonunda kendi ekipmanımı aldım. O günden beri elimi o aletlerden çekemiyorum..

Hayatımda çok büyük yer kazandı Müzik

Şimdiye kadar karşınıza çıkan zorluklar nelerdi?

İlk baslarda yaşım küçük olduğundan dolayı çoğu kişi yeteneğimden şüphe ediyordu. Yani en büyük problemim ön yargı idi. Sonra zamanla insanlar beni dinledikten sonra, tabi ki fikirleri komple değişiyordu. Ve bu sayede önümden böyle problemler kalkmış oldu.. Simdi ise böyle konularda hiç zorluk yaşamıyorum…

İnsanları eğlendirmek zor olmuyor mu?

Ben hep eğlendirme sektörüne şu pozisyondan baktım. Kendim çok zor eğlenen biriyim. Yani ilk olarak müziğin güzel olması gerekiyor. İlk önce kendimi eğlendirmeye calışıyorum ve baktım ki ben eğleniyorum, o zaman etrafımdaki yani clublardaki insanlarda delice eğlenmeye başlıyor. Tabi ki müşterilerin istekleri ön planda. Ama şimdiye dek hep bu sayede bu şekilde başarılı oldum. Yabancı yerlerde çalışıp daha çok kazanmak varken.

Neden Türk organizatörler ile çalışıyorsunuz?

Güzel bir soru… İlk olarak Türkçe müzik ile başladım Dj’liğe.. Türk mekanlarında müzik yaptım.. Ama şimdi prodüktörlüğü ilerlettim ve kendimi House müziğe adadım.. Zaten beni dinleyenler bilirler.. Setimde House müzik tarzındaki şarkılara daha çok ağırlık verir ve programımı böyle sürdürürüm..

Buradan DJ olmak isteyen arkadaşlarımıza neler önerirsiniz?

Dj olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem.. Eğer bu işe gönüllerini verirlerse bu iş ile uğraşsınlar.. Zamanında ben gecemi gündüzümü DJ ‘liğe verdiğimi hatırlıyorum.. Çok zaman isteyen bir iş. Herkes sanıyor Dj çıkıyor iki CD atıyor ve bitiyor.. Hayır kesinlikle öyle değil.. Şarkılar aramak, bulmak, Şarkı yapmak, Şarkıları editlemek, Şarkıları düzenlemek, Geceye hazırlanmak.. Eğer iki gün sonra bitecek bir heves ise.. onca zamanı harcamak cok bilinçsiz bir yatırımdır.

DJ EMRE ÇAĞLAR KİMDİR..

Emre Çağlar 1989 Konya Doğumludur 14 Yasında Gitar Çalmaya Başlar Müziğe Olan Merakı Onu Daha’da Heveslendirdi Ve Dj Olmaya Karar Verir Profesyonel Dj’lik Kariyerine 2012 Yılında DJ ACADEMY Ekibine Katılarak Başladı.iki Yıl Bu Gurupla Cok Sey Öğrenen Emre Çağlar Artık Kendi Yolunu Cizmeye Baslar 2015 Yılında Cumartesi Ve Pazar Günleri Aydın Kuşadası Cappello Beach Club Partileri ile Kabinde Yerini Almaya Başlar..Kİ O Esnada Çağlar Production Yapmaya Başlar Bir Çok Projesi Bulunan Çağlar İlk Albümünü Orginal Mix’s İki ile Müzik Dünyasına Merhaba Der Bu Albüm Büyük Bir Yankı Uyandırdı Bir Sene İçerisinde 8 Milyon Kişi Tarafından Dinlendi..2015 Yılının En Dikkat Çekici Biri Haline Geldi.. Emre Artık Kendisine Tam Bir Özgüven İçerisindedir. Artık Tam Bir Profeseneyel Olarak Karsımıza Cıkar Bİr Cok Event Ve Etkinlıklerde Yer Almaya Basladı İstanbul Club Vİtrin istanbul Club Dees Bursa İnferno Mersin Tren Bunların İçerisinde Daha Saymadıklarımız.Kariyerine Clublerde Sürdürmeye Başladı Ve Bir Cok Özel Doğum Günü Partilerinde Yer Alıyor Başarılı Dj Emre’ye Yaptığmız Röpartaj..İçin Cok Tesekkür Eder Kendisine Bundan Sonraki Müzik Hayatına Başarılar Dileriz..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.