Müziğin sesi “Muud” ile Harbiye’de yükselecek

Unutulmaz konserlerin ev sahibi Harbiye Açıkhava sonbaharda da onbinlerce müzikseveri bir araya getirecek!

Avrupa Müzik ve Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Muud Harbiye Açıkhava Konserleri” Türkiye’nin en çok dinlenen isimlerini ağırlayacak.

Muud’una göre özgürce müzik sloganıyla Açıkhava’da yer alacak olan konserler dizisi, 26 Eylül Salı günü Yalın’ın en sevilen aşk şarkılarıyla başlayacak. 27 Eylül Çarşamba günü ise Harbiye Açıkhava’daki konserleriyle kuşakları bir araya getiren müziğin babaları MFÖ sahnede olacak.

Ardından Türkiye’nin güçlü kadın yorumcularından ve şarkı yazarlarından Göksel, 29 Eylül Cuma akşamı sürprizlerle dolu bir konsere imza atacak.

Sibel Can, görkemli sahne performansıyla 30 Eylül Cumartesi günü sevenlerini mest edecek. 4 Ekim Çarşamba akşamı ise Türk Pop müziğinin dikkat çeken ismi Berkay mikrofonu alacak.

Son 2 günde ise Muud Harbiye Açıkhava Konserleri’nin rotası rock müziğe çevrilecek. 5 Ekim Perşembe günü Teoman dillere pelesenk olan şarkılarını Harbiye’de binlerce seveniyle birlikte seslendirecek. Konserlerin kapanışını ise, 7 Ekim Cumartesi akşamı Türk Rock müziğinin güçlü kadın vokali, söz yazarı ve bestecisi Şebnem Ferah yapacak!

Muud’una göre özgürce müzik sloganıyla “Muud Harbiye Açıkhava Konserleri” Etkinlik Takvimi:

26 Eylül 2017 Salı Yalın

27 Eylül 2017 Çarşamba MFÖ

29 Eylül 2017 Cuma Göksel

30 Eylül 2017 Cumartesi Sibel Can

4 Ekim 2017 Çarşamba Berkay

5 Ekim 2017 Perşembe Teoman

7 Ekim 2017 Cumartesi Şebnem Ferah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.