Müthiş değişim… Şükran Ovalı 30 kilo birden verdi!

8 ay önce kızı Mihran’ı kucağına alan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ovalı, verdiği kilolarla dikkat çekti.

Şükran Ovalı önceki gün bir Nişantaşı’nda hastaneden çıkarken görüntülendi. Üzerinde kartal figürlü çantasıyla dikkat çeken Şükran Ovalı, arkadaşının çocuğu için geldiklerini söyledi.

blank

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızı Mihran Ela’yı dünyaya getiren Şükran Ovalı, hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulduğunu söyledi.

Kısa sürede aldığı 30 kilonun neredeyse tamamını verdiğini dile getiren oyuncu, “Hep bebekleyim, evde kendim bakıyorum, öyle istedim. 30 kilo aldım, hiç önemsemedim ama şimdi verdim. Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar” şeklinde konuştu. Şükran Ovalı şu sıralar kendisini kızının gelişimine adadığını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.