Mustafa Uslu’dan Ekrem İmamoğlu’na fayton zulmüne son ver çağrısı

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslendi.

Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, eşi Sinem Öztürk Uslu ile birlikte kullandıkları Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla dikkat çekti.

Büyükada’daki yangından bebeğiyle kurtarılan atın son halini paylaşan Mustafa Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nu etiketleyerek şunları yazdı:

“FAYTON ZULMÜNE SON VER NE OLUR”

“Mucizemiz dünyaya geldi ..Cayır cayır yandı büyükada yangınında, dört ay tuttu bebeği de korudu kolladı hem kendini toparladı hem de bebeği geliştirip dünyaya getirdi.. Sayın başkanımız Ekrem İmamoğlu hoşgeldin, fayton zulmüne son ver ne olur. Bu Canlar yanmasın artık..”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.