Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal mankenlere taş çıkarttı

İki çocuk annesi Emina Sandal yaptığı paylaşımla adeta mankenlere taş çıkardı. Mustafa Sandal’la yaptığı evlilik sonrası yurt dışındaki şarkıcılık kariyerini bırakarak Türkiye’ye gelen Emina Sandal, farklı projelerde kendisini gösteriyor. Bazı markalar için katalog modelliği yapan Emina Sandal’ın Mustafa Sandal ile olan evliliğinde iki de çocuğu bulunuyor.

emina sandal

34 yaşındaki başarılı isim, sosyal medya hesabından zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini heyecanlandırıyor. Emina’nın son paylaşımı ise binin üzerinde beğeni aldı. Yaz aylarının vazgeçilmez bikinili pozlarından birini vermiş olan Emina bu fotoğrafı; ‘2016 yazı filtresiz bir kare’notuyla paylaşmış. Emina Sandal’ın çekici fiziğinin öne çıktığı kare iki çocuk annesi ismin spora ne kadar önem verdiğini de göstermiş oluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.