Mustafa Sandal’dan ilginç Defne Samyeli tepkisi!

Bir süre önce çıkardığı kitabı nedeniyle Defne Samyeli ile mahkemelik olan Mustafa Sandal’dan, Defne Samyeli ile ilgili soruya ilginç tepki.

Mustafa Sandal, “Beni Ağlatma” adlı kitabında geçmişte aşk yaşadığını öne sürdüğü Defne Samyeli’nin sert tepkisiyle karşılaşmıştı. Defne Samyeli’nin dava açacağını açıkladığı Sandal, bu gelişme üzerine kitabın 2. baskısında Samyeli’yle ilgili bölümü çıkardı.

Buna rağmen Samyeli dava kararından vazgeçmedi. Mustafa Sandal dün akşam Etiler’de görüntülendi. tv100’de her cumartesi saat 09.00’da ekrana gelen Magazin Hattı’nın haberine göre ünlü popçu, “Ne soracağınızı biliyorum ama o konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Gerekeni yaptım. 2. baskıda değişiklik yapıldı. Başka cümle kurmak istemiyorum” dedi. Sandal lafı ‘coronavirüs’üne ve gündemdeki olaylara getirdi.

Defne Samyeli: Bir kitapta harcanamam ben

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.