Mustafa Sandal’dan boşanan Emina Jahovic’in Sadettin Saran önlemi

Mustafa Sandal’dan boşanan Emina Jahovic kuaförden çıkarken arabasını getiren valenin arkasına sakladı. Bu sayede hem makyajsız görüntülenmekten kurtuldu, hem de ‘Sadettin Saran’la aşk iddialarına cevap vermedi.

Yakışıklı popçu Mustafa Sandal’dan geçtiğimiz ay boşanan Emina Jahovic’in bir süredir iş adamı Sadettin Saran’la aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Sadettin Saran da, Emina da sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Emina Jahovic önceki gün Bebek’teki kuaföründe görüntülendi. 3 saat bakım yaptıran Sırp asıllı şarkıcı kuaför çıkışı koşar adımlarla aracına yöneldi. Önünede bir vale görevlisini alarak sorulardan kaçmaya çalıştı. Valeyi kendine siper eden güzel şarkıcı Sadettin Saran sorusuna sinirlenerek muhabire ters bakış attı. ‘Neden Sadettin Bey sorulduğunda sinirleniyorsunuz? Öyle bir şey yoksa neden yalanlamıyorsunuz?’ sorularına da cevap vermeyen Emina kapıyı sert şekilde kapatarak tepki gösterdi.

Parasızlıktan saatlerini satıyor

Üç ay önce iki çocuğunun annesi Emina’dan anlaşmalı olarak boşanan ancak yüklü bir tazminat ödeyen Mustafa Sandal’ın maddi anlamda darboğazda olduğu iddia edildi. Boşanırken hazırladıkları protokole göre Emina’ya Sırbistan’dan 250 bin Euro’ya ev de alan Sandal, eski eşine her ay 15, oğullarına ise 10 bin lira nafaka ödüyor. Her gittiği ülkeden değeri 500 bin ila 1 milyon lira arasında değişen çok değerli saatler satın alan Sandal, iddiaya göre mali krizi aşmak için saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkarmış. Üstelik de aldığı fiyatların çok altına saatlerini satmak zorunda kalmış.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.