Mustafa Sandal’a büyük şok!

Mustafa Sandal’ın konuşmama kararı aldırdıktan sonra itiraz eden Melis Sütşurup’un itirazı kabul edildi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz aylarda Melis Sütşurup ile aşk yaşamış ve 6 aylık ilişkilerinin sonunda kötü bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın ardından bir magazin muhabiri Melis Sütşurup’a “Mustafa Sandal’la neden ayrıldınız?” sorusunu sormuş ve Sütşurup “Mustafa’da midemi bulandıran şeyler vardı” yanıtını vermişti. Bu yanıtın üzerine Mustafa Sandal mahkemeye giderek Sütşurup hakkında konuşmama kararı aldırdı. Mahkemenin kararına göre Melis Sütşurup, bu ilişki hakkında konuşamayacak ve ilişkinin haberleri yapılamayacaktı.

blank
Melis Sütşurup – Mustafa Sandal

Melis Sütşurup kazandı

Bu karardan sonra Melis Sütşurup itiraz dilekçesi verdi ve Mustafa Sandal’ın yalan beyanla bu kararı verdirdiğini iddia etti. Dilekçeyi inceleyen mahkeme itirazı kabul etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.