Mustafa Sandal ve Simge Sağın, yakayı ele verdi

Yeni bir aşka adım attıkları konuşulan Mustafa Sandal ve Simge Sağın, sosyal medya hesaplarından aynı anda aynı yerden fotoğraf paylaşınca yakayı ele verdi.

Simge Sağın Göcek’te Mustafa Sandal ile Aşk mı Yaşıyor? 2 saat önce
Yeni bir aşka adım attıkları konuşulan Mustafa Sandal ve Simge Sağın, sosyal medya hesaplarından aynı anda aynı yerden fotoğraf paylaşınca yakayı ele verdi.

Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan şarkıcı Simge Sağın ile Mustafa Sandal ikilisinin eş zamanlı Göcek’ten fotoğraf paylaşmaları aşk mı yaşıyorlar? sorularını yeniden gündeme getirdi.

“AÇ KOYNUNU GELİYORUM”

Bir dönem aralarında aşk yaşadıkları konuşulan Simge ve Mustafa Sandal çifti Fethiye Göcek tatiline çıktıkları iddia edildi. Sandal, geçen haftalarda Simge’nin şarkısını paylaşarak ‘Aç koynunu geliyorum’ yazmış ardından ikili hakkında sevgili iddiaları yazılmıştı. Ancak Simge, aralarında bir aşk olmadığının açıklamasını yapmıştı.

blank

AYNI ANDA AYNI YERDE FOTOĞRAF KOYDULAR

Simge ile Mustafa Sandal’ın aynı anda Göcek tatilinde oldukları, paylaştıkları fotoğrafla sosyal medyada ortaya çıktı. Eş zamanlı yayımlanan Göcek’teki tatil paylaşımları, ikilinin aşk iddialarını yeniden gündeme getirdi. Bu konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacakları ise merak konusu oldu. Paylaştıkları fotoğrafların altına yazdıkları duygusal notlarda dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.