Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup barıştı!

Geçtiğimiz sene çalkantılı bir ilişki yaşayan, ayrıldıktan sonra karşılıklı açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup’un barıştığı iddia edildi.

Altı aylık ilişkilerine geçen sene yaz aylarında nokta koyan Mustafa Sandal ve Melis Şütşurup’un, dün öğle saatlerinde Sütşurup’a ait araç içinde Nişantaşı’nda görüntülendikleri iddia edildi.

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup ile yollarını ayırdıktan sonra verdiği röportajda ‘Melis ile keyifli vakit geçirdik’ açıklamasını yapmıştı.

Melis Özşurup ise, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunlar aldatma ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler, detayına girmem bana yakışmaz. Ama Mustafa’nın röportajında ‘Melis ile vakit geçirdik’ cümlesini çok saygısızca buldum. Yazık! Bu vakti ne için harcadığını gerçekten merak ediyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.