Mustafa Sandal: Türklerle Ruslar her zaman dosttur

Dosso Dossi Fashion Show’un gala yemeğinde sahne alan Mustafa Sandal, Türklerle Rusların arasının hiç bir zaman bozulmayacağını belirterek ‘Büyük fotoğrafta kimin ne derdi var bilemem ama iki ülkenin dostluğu baki’ diyerek kendisini izlemeye gelenleri selamladı.

Türkiye’nin en önemli moda şovu Dosso Dossi Fashion Show’un sürpriz ismi Mustafa Sandal oldu. Defile sırasında podyuma çıkan Mustafa Sandal mankenler eşliğinde bir şarkı seslendirdi. Defilenin finalinde podyuma toplu olarak çıkan yaklaşık 50 manken ise ellerinde “yurtta sulh dünyada sulh” pankartları taşıyarak anlamlı bir mesaj verdiler.

Dosso Dossi Fashion Show’un aynı gece yapılan ve 5000 kişiye verilen gala yemeğinde de sahne alan Mustafa Sandal,
Türkiye ile Rusya arasında gerginleşen siyasete değindi.

Antalya’da gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show’a Rusların ilgisi azalmazken iki ülke arasındaki tekstil pazarında bir daralmanın olmadığının görüldüğü organizasyonda Mustafa Sandal, iki ülke halkının birbirini sevdiğini söyleyerek “Türkiye ile Rusya arasındaki dostluğun çok eski tarihlere dayanır. Büyük fotoğrafta kimin ne derdi var bilemem ama dostluğumuz baki” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.