Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile nişanında siyah tişört giydi!

Sevgilisi Melis Sütşurup ile evliliğe ilk adımını atan Mustafa Sandal, kendi nişanında siyah tişört giymeyi tercih etti. Bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Mustafa Sandal, kendisinden tam 19 yaş küçük olan sevgilisi Melis Sütşurup ile evlenmeye hazırlanıyor. İkinci kez nikah masasına oturacak olan Sandal, dün akşam aile arasında gerçekleşen bir tören ile sevgilisi Melis Sütşurup ile nişanlandı. Ancak geceye, Mustafa Sandal’ın kendi nişanına siyah tişört ile gelmesi damgasını vurdu.

blank

MUSTAFA SANDAL’IN NİŞAN KOMBİNİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE

Nişandan kareleri Melis Sütşurup paylaştı. Sütşurup, “O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak” diye yazdı. Sandal’ın fotoğraf karesine de yansıyan siyah tişört kombini ise sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.