Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile evliliğe hazırlanıyor

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Mustafa Sandal, 3 yıl önce boşandığı eşi Emina Jahovic’in ardından yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Sandal’ın bir süredir birlikte olduğu Melis Sütşurup ile Haziran’da evlenmeye hazırlandığı iddia edildi.

YouTube video

Mustafa Sandal, üç yıldır birlikte olduğu cemiyetin ünlü ismi Melis Sütşurup ile yazın nikah masasına oturuyor. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal ve sevgilisi, cemiyetin ünlü ismi Melis Sütşurup evlenme kararı aldı. Üç yıldır birlikte olan çift, yazın evlenmek için hazırlıklara başladı.

SÜTŞURUP DEKORASYON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Hürriyet’in haberine göre; 32 yaşındaki Sütşurup, bir yandan da evlendikten sonra oturacakları evin dekorasyonu için harıl harıl çalışıyor. İç mimar Gizem Abacı ile birlikte evin dekorasyonunu elden geçiren Sütşurup, geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal ile birlikte koltuk renklerine karar verdi.

Yiğit adında bir oğlu olan cemiyetin ünlü ismi, geçtiğimiz yaz Sandal’ın oğulları Yaman ve Yavuz ile tanışmış ve çok iyi anlaşmıştı. Okulların ara tatile girmesiyle de çift, çocuklarıyla beraber Dubai’de tatil yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.