Mustafa Sandal çapkınlık turlarına hız verdi

Son dönemde çapkınlık haberleriyle gündeme gelen Mustafa Sandal, 2017 Azerbaycan Güzellik Kraliçesiyle bir partide yakınlaştı.

Geçtiğimiz yıl Emina Jahovic’le 14 yıllık evliliklerini bitiren Mustafa Sandal çapkınlık turlarına hız verdi. Adı birçok güzelle anılan ünlü popçu bu kez de Azerbaycan’ın güzellik kraliçesi ile samimi bir şekilde görüntülendi.

“BEKAR ADAMIM”

Geçtiğimiz hafta, “Ben bekar adamım, evde mi oturacağım? 14 yıl evli kaldım, sadece evime odaklandım. Şimdi tabii ki gezip dolaşacağım” diyen Mustafa Sandal sözünde durdu.

blank
Mustafa Sandal

“YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR?”

Sandal, dün akşam İstanbul’da Miss Azerbaycan 2017 güzeli Razi Aliyeva ve kadın arkadaşlarıyla birlikte felekten bir gece çaldı. ‘Aya Benzer’ şarkısı eşliğinde eğlenen Sandal ve Razi Aliyeva’nın bu yakınlığını görenler, “Yeni bir aşk mı doğuyor?” demekten kendilerini alamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.