Mustafa Sandal: Beni flörtle kandıramazsın

Mustafa Sandal’ın Ceren Hindistan ile ‘dostane konuştuk’ dediği mesajları bir programda yayımlandı. Yazışmaların olayın farklı olduğunu gözler önüne serdi.

Ceren Hindistan ile Mustafa Sandal arasında aşk karmaşası! Hindistan, popçuyla haklarında çıkan aşk iddiaları için ‘Birbirimizi tanıma aşamasındayız’ diyerek bu haberler için olumlu konuşmuştu. Hindistan’ın açıklamalarının ardından Sandal, sadece arkadaşça konuştuklarını iddia ederek Hindistan’ı yalanlamıştı. Dün ise ikilinin aralarında geçen ‘dostane’ konuşmalar ortaya çıktı. ‘2. Sayfa’ programında yer alan habere göre Sandal, Hindistan’a şu mesajları attı: Sen çok güzelsin, ben yakışıklı, biz neden sevgili olmuyoruz.

Gözlerine bakmak istiyorum

Tek sıkıntı sana bakarken yaşanılacak konsantrasyon bozukluğu. Bana, sana âşık olmaktan başka çare bırakmadın, beni flörtle kandıramazsın. Yan yana fotoğraflarda ne kadar güzel duruyoruz. ‘Bana fotoğraf atar mısın?’ Gözlerine bakmak istiyorum. Program sunucuları ayrıca Sandal’ın ünlü isme “Nerede oturuyorsun hemen adresini ver geleyim” diye mesajlar da attığını iddia etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.