Mustafa Sandal, “Aşk Kovulmaz” isimli şarkısıyla yine çok iddialı

Mustafa Sandal, yeni albüm öncesi hayranlarına single sürprizi yaptı. Mart ayında çıkacak olan albümünde yer alacak yeni hitlerinden birini single olarak piyasaya süren Sandal, “Aşk Kovulmaz” isimli şarkısıyla yine çok iddialı!

Ünlü sanatçı; sözü Günay Çoban, müziği ise Volga Tamöz imzasını taşıyan “Aşk Kovulmaz” isimli şarkısıyla ilgili, “Sevenlerimin uzun süredir benden beklediği şarkıyı yakalamak için çok çalıştık ve en doğru çalışmayı bulduğumuza inanıyorum. Herkesin beğeneceğine yürekten inanıyorum. Onlar bu şarkının keyfini çıkarırken, biz de ekip olarak bu şarkının da yer alacağı albümümüzün hazırlıklarına tam gaz devam edeceğiz” dedi.

AŞK KOVULMAZ

Sen şimdi ayrılık ağacına
Bu sevdayı asıp da gidiyor musun?
Bir ömürden çok sevda çıkmaz
İnsan bir kere sever bilmiyor musun?

Biz karakışlardan
Beyaz baharlar yaratmadık mı?
Biz bütün fırtınalarda
Bir dağ gibi durmadık mı?

Hâlâ severken
Kalplerden aşk kovulmaz
Sen de gidersen
Bu şehirde yaşanmaz

Kar yağıyor
Çoktan kapandı yollar
Sen kal diye, gitme diye
Şehir bembeyaz ağlar

Söz: Günay Çoban
Müzik – Düzenleme: Volga Tamöz
Mastering: Emre Kıral
Stüdyo: Volga Tamöz’s Studio
Kayıt: Burak Ayaz
Gitarlar: Caner Güneysu
Çello: Timur Atasever
Geri Vokaller: Mustafa Sandal

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.