Mustafa Sandal, aşk iddialarına ateş püskürdü

Adı sürekli farklı isimlerle aşk dedikodularına karışan Mustafa Sandal, hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Sırp şarkıcı Emina Jahovic’le 10 yıllık evliliğini Haziran ayında bitiren Mustafa Sandal’ın adı, boşandıktan sonraCeren Hindistan, Irmak Ünal derken en son olarak Serel Yereli ile aşk dedikodularına karıştı.

AŞK İDDİALARINA SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Ünlü popçu, Serel Yereli ile haklarında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Sandal, hakkında çıkan dedikodulara şu sözlerle cevap verdi:

“Konuşmayacaktım ama İstanbul’a dönünce okuduklarım ve sevenlerimin isteği üzerine buyurun size açıklama!

Tüm bunlar “tören adının başında” sponsor firmanız olduğu ve ismimizin dünyada görülmemiş bir şekilde ticari firmanın sitesinde “bedavadan” kullanılması sebebiyle ödül töreni adaylığınızdan çekildiğim için mi? Hani ben çekildikten 1 gün sonra “Göz kapağını aldırdı” yalanını yazıp aklınızca intikam aldığınız gibi!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.