Mustafa Ceceli’yi üzen haber

Mustafa Ceceli’nin şarkılarını söylemesiyle sosyal medyada gündem olan ve 4 yıldır kanser tedavisi gören 9 yaşındaki Zehra Betül Kahveci, yaşam savaşını kaybetti.

5 yaşındayken kanser teşhisi konulan Zehra Betül, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğü sırada halası Elvan Kahveci’nin telefonundan dinlemeye başladığı Mustafa Ceceli’nin şarkılarını kendi kendine ezberleyerek gündeme gelmişti. Kısa sürede hasta yatağında Ceceli’nin bütün şarkılarını ezberleyen küçük kız, televizyonda ve radyoda çalan Ceceli’nin şarkılarına eşlik etmeye başlamıştı. Küçük kızın halası Elvan Kahveci ise Zehra’yı şarkı söylerken cep telefonu ile çekerek sosyal paylaşım sitesinde yayınlamıştı.

Kısa süre sonra küçük kızın videoları sosyal medyada paylaşım rekoru kırınca ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin de dikkatini çekmişti. Zehra Betül için şarkı söyleyerek instagram hesabından paylaşan ünlü sanatçı videosunda küçük kıza da şöyle seslenmişti:

“Zehra Betül merhaba, nasılsın? Benim şarkılarımı söylüyorsun. İnstagram’a onları koyuyorsun bende onları görüyorum. Öncelikle sana acil şifalar dilerim. Bende bir şarkı söylemek istiyorum sadece senin için.”

Küçük Zehra Betül’ün naaşı Giresun’un Yağlıdere ilçesine getirilirken yarın öğle vaktine müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Küçükköy’deki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.