Mustafa Ceceli’nin Ahmet Hulusi ziyaretinde Bengü de vardı

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer gibi Şarkıcı Bengü de Ahmet Hulusi sohbetlerinde fotoğraf karesine girdi. Mustafa Ceceli Selin İmer ile evlenmeden önce sık sık Amerika’ya gidip eski gazeteci Ahmed Hulûsi’yi ziyaret ediyordu. Bir ziyaretinde yanında Selin İmer’i de götürdü. Selin İmer Ahmed Hulûsi’nin dizine yatarak poz verdi.

Geçtiğimiz yaz Mustafa Ceceli ile nikah masasına oturan Selin İmer’in, Ahmet Hulusi Akten’in dizinin dibinde çekilen fotoğraflarının yanı sıra, eşi Mustafa Ceceli ile Ahmet Hulusi’nin Amerika’daki sohbetlerinde tanıştığı öğrenilmişti.

blank

BENGÜ DE AHMET HULUSİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Basına yeni yansıyan fotoğraflarda dikkat çeken kişi bu kez Bengü oldu. Bengü’nün de Ahmet Hulusi Akten’in sohbetlerine katıldığı ortaya çıktı.

CECELİ: BİZİ AHMET HULUSİ TANIŞTIRMADI

Magazin gündemi bu konuya yoğunlaşınca Ceceli’den yeni bir açıklama geldi;

“Bir süredir şahsım ve eşimle ilgili yürütülmeye çalışılan kötü niyetli algı operasyonunun farkındayım. Bu konuyla ilgili son kez yaptığım bu açıklamanın ardından hukuki haklarımı koruyacağım. İtham edildiği üzere beni Selin Hanım’la Ahmet Hulusi tanıştırmadı. Birbirimizi arkadaş olarak tanıdık. Artık herkesin bu evliliğe saygı duymasını ve bizi bize bırakmasını istiyoruz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.