Mustafa Ceceli ‘Simsiyah’ şarkısının klibi için Karadeniz’i tercih etti

Mustafa Ceceli, sözleri Sinan Akçıl’a ait olan ‘Simsiyah’ şarkısının klibi için Karadeniz’i tercih etti. Şarkıcı, Çayeli’nde odun kırıp balık tuttu.

Mustafa Ceceli’nin doğum gününde çıkan ‘Simsiyah’ albümüyle aynı adı taşıyan ‘Simsiyah’ şarkısının klip çekimleri, Rize Çamlıhemşin ve Çayeli’nde gerçekleştirildi. Sözleri Sinan Akçıl’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini Emrah Özbilen üstlendi. Çekimler, bin metre rakımda bulunan Zilkale’deti 150 yıllık bir evde yapıldı. İçinde Karadeniz ezgileri bulunan şarkı için yeşil bir atmosfer seçen Ceceli, klipte balıkçı olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

ZİRVEDEN BAŞLADIK

Ceceli, klip hakkında “Şarkı beni Karadeniz’e getir diyordu. Biz de burayı seçtik” diye konuştu. Klipte bol bol odun kıran sanatçı, “Kick bokstan sonra baltaya başladım. Kısa film tadında klipler yapıyoruz. Bin metre yüksekliğe çıktık. Zirveden başladık. Şimdi de Çayeli’nde balığa çıkacağız. Normalde Boğaz’da balık tutuyorduk, bugün daha profesyonel yapacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.