Mustafa Ceceli şimdi de evleneceğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan ve Selin İmer’le aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli şimdi de evleneceğini açıkladı.

Magazin dünyasında son günlerinde gündemden düşmeyen Mustafa Ceceli Selin İmer’le ilişkisini doğruladı ve çok şaşırtan bir açıklama yaptı. İşte Mustafa Ceceli’nin Posta gazetesinde yer alan açıklaması;

AHMED HULUSİ ŞEYH DEĞİL

“Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz.

SELİN İMER’LE EVLENECEĞİZ

Dolayısıyla ‘birlikte yanına gitmişler’ benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika’dayım Selin ise İstanbul’da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz… Dönünce evleneceğiz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.