Mustafa Ceceli, Sezen Aksu’nun babasının cenazesinde ezan okudu!

Usta sanatçı Sezen Aksu, 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesinde Mustafa Ceceli’nin ezan okumasını istedi. 3 yıl önce Aksu’nun annesinin cenazesinde de ezan okuyan Ceceli, usta sanatçının bu isteğini kırmadı.

‘Minik Serçe’ lakaplı Sezen Aksu’nun babası, emekli okul müdürü Sami Yıldırım, solunum güçlüğü nedeniyle gittiği İzmir Çiğli’deki bir özel hastanede, akciğer enfeksiyonu ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Usta sanatçı, Sami Yıldırım’ın cenazesinde Mustafa Ceceli’den ezan okuması için ricada bulundu. Annesi Şehriban Yıldırım’ın cenazesinde ezanı canlı okuyan Mustafa Ceceli, Aksu’nun bu isteğini de kırmadı.

STÜDYODA KAYDETTİ

Ünlü şarkıcı Sami Yıldırım’ın cenaze töreni sırasında Irak’ta konser vereceği için ezanı bu kez stüdyoda kaydedip Aksu’ya verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.