Mustafa Ceceli: Eşim klibimde oynamayacak

Mustafa Ceceli, önceki akşam İstanbul’da bir alışveriş merkezinde sahne aldı.

10 Temmuz’da Selin İmer ile nikah masasına oturan Mustafa Ceceli, dolu dizgin devam eden aşklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde müzik çalışmalarına tam gaz devam eden Ceceli’nin yeni klibinde eşi Selin İmer’in oynayacağı haberleri çıkmıştı.

“SELİN KLİPTE NASIL OYNASIN”

Eşi Selin İmer’i klibinde oynatacağı haberleri karşısında şarkıcı, “Ayşe şarkısına klip çekeceğiz. Selin klipte nasıl oynasın? Kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. O da düşünmüyor” dedi.

“TATİL SONBAHARA KALDI”

Konser maratonuna da başlayan Mustafa Ceceli, eşiyle tatil yapamayacaklarını vurgulayarak “Konserler başlıyor, bir yere gidemeyiz. Tatil sonbahara kaldı. 15 gün yurt dışında bir yerlere gideriz herhalde” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.