Museum of Illusions – İllüzyon Müzesi, İstanbul’a değer katmaya devam ediyor

Dünya’da büyük ilgi gören ve açıldığı her yerde şehrin öncü markalarından biri haline gelen Museum of Illusions – İllüzyon Müzesi, Avrupa’nın en büyük metropolü İstanbul’a değer katmaya devam ediyor.

2015 yılında Zagreb’de ilk müzenin açılmasının ardından 4 yıl içinde Berlin, New York, Atina gibi 15 farklı Dünya şehrinde müze deneyiminden fazlasını sunmaya devam eden Museum of Illusions – İllüzyon Müzesi, 16. lokasyonu İstanbul’da kapılarını açtığı Temmuz ayından bu yana 60.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı.

blank
Museum of Illusions

İstiklal Caddesi’nin ikonik tarihi yapılarından Narmanlı Han’da kalıcı şekilde hizmet veren müze, içinde yeni açılan Hans&Gretel şeker eviyle İstanbul’u yepyeni bir markayla da buluşturuyor.

Museum of Illusions İstanbul – İllüzyon Müzesi İstanbul’da yer alan Infinity Room, Tepetaklak Ev, Ames Odası, Vortex Tüneli ve daha bir çok illüzyonu deneyimleme şansını yakalarken aynı zamanda Hans&Gretel şeker evinde, göz alıcı şekerlerin büyüleyici tatlarını deneyimleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.