Mürvet Uç’un ilk kitabı “Mesaj” Sahi Kitap etiketiyle yayımlandı

Hayat kimseye adil olmak zorunda değil ama siz kendinize adil olmak zorundasınız! Mürvet Uç’un kaleminden…

Mesaj’ınız Var!

2004 yılında başlayan reklamcılık ve PR kariyerine şimdi bir de yazarlığı ekleyen Mürvet Uç’un ilk kitabı Mesaj, Sahi Kitap etiketiyle yayımlandı.
Türkiye’nin önde gelen oyuncu, şarkıcı ve sporcularına birebir iletişim ve marka danışmanlığı hizmeti veren yazar, bu iletişim deneyimini şimdi de evren ve insan arasında iletişim kurmak için paylaşıyor.

Mesaj, kendi anahtarını bulmanın, sadece evrene mesajlar yollayarak değil, bilakis, evrenin bizlere yolladığı mesajları almaktan geçtiğini öğreten, gerçek ve yaşanmış deneyimlerden oluşan bir kitap…

Doğu ile batıyı, Lev Tolstoy ile Mevlana’yı bir araya getiren Mesaj, herkese hitap eden, hayat yolunda yanı başınızda tutmanız gereken bir rehber kitap.
Birçoğumuz belki de para, aşk, başarı veya güç için evrene zaman zaman olumlu mesajlar yollayarak evrenle iletişim kurmak ve tüm bunları hayatımıza çekmek istemişizdir.
Fakat şunu unutmamak gerekir, iletişim tek taraflı olmaz…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.