Murda: Ezhel sound olarak evrensel bir isim oldu

“Ezhel gibi rapçiler, Türk rapini, Türkiye dışındaki ülkelerde yukarda tutuyor.”

Yıllardır Hollanda’da yayınladığı projeleriyle Hollanda sektöründe kendine önemli bir yer edinen ve Ezhel ile yayınladığı iş birlikleriyle son zamanlarda Türkiye’de en çok dinlenen 2 projeye imza atan Murda ilk Türkçe röportajını verdi.

Ezhel’i ilk kez Hollanda’da bir radyoda duyduğunu söyleyen Murda, Ezhel’in sound olarak evrensel bir isim olduğunu söyledi. Ezhel’le yayınladıkları 2 iş birliğinden sonra ilk kez Türkçe bir şarkı yayınladığı için çok murlu olduğunu, devamının geleceğini ve Ezhel’le ellerinde hâlâ birkaç proje daha olduğunu da açıkladı.

Türkiye’den Aleyna Tilki’yi beğendiğini söyleyen Murda, Ben Fero’yu çok sevdiğini ve DJ Artz’ın da prodüktörlüğünü çok beğendiğini dile getirdi. Son olarak, yeni nesil ile ilgili “Ezhel gibi rapçiler, Türk rapini, Türkiye dışındaki ülkelerde yukarda tutuyor. Bence Türkiye’de çok gurur duyulacak bir nesil yetişiyor.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.