Murat Yıldırım’lı “Ramo” dizisinin çekimleri başladı!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, ATV ekranlarında sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışma programını oyunculuk yapmak istediği için geçtiğimiz günlerde bırakmıştı. Yıldırım, 7 yıl aradan sonra yeni dizisi ‘Ramo’ ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Rol aldığı birbirinden farklı projelerle ünü dünyaya yayılan başarılı oyuncu Murat Yıldırım, 4 yıl aradan sonra ‘Ramo’ olarak dönüyor. BKM’nin Show TV’de yayınlanacak yeni dizisi ‘Ramo’nun çekimleri de başladı.

blank
Murat Yıldırım > Ramo

REYTİNGLER MERAKLA BEKLENİYOR

Merakla beklenen ‘Ramo’ dizisi 29 Ekim Salı günü Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. 6 bölümlük anlaşması bulunan dizi reytingler beklentileri karşılarsa uzatılacak. Rakipleri ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve ‘Kadın’ olan dizinin reytingleri merakla bekleniyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, Yıldırım’ın ise ‘Ramo’ karakterine hayat vereceği dizi, iki aile arasındaki çatışma ve bu mücadelenin arasında yeşerecek büyük bir aşkı konu alıyor.

Murat Yıldırım > Ramo

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

‘Ramo’ dizisinde Murat Yıldırım’ın rol arkadaşları Görkem Sevindik, Esra Bilgiç, Cemre Baysel, İlhan Şen ve Rüzgâr Aksoy olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.