Murat Yıldırım’ın RAMO heyecanı

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi RAMO’nun yeni sezon çekimlerinden kareler yayınlanmaya başladı. Hikayesi merakla beklenen Ramo, adalet için verdiği savaşa artık İstanbul’da devam edecek.

İstanbul’da Cihangir’e savaş açacak olan Ramo, küllerinden yeniden doğarak mücadelesine devam edecek. RAMO’nun yeni sezonundan yayınlanan kareler Ramo’nun kendini savunmak için dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Ancak Ramo’nun en dipten en zirveye nasıl savaş açacağı yalnızca onun bildiği bir sır.

Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

Murat Yıldırım: Uzun zamandır bu kadar iyi bir senaryo okumamıştım

Ramo karakterine başarıyla hayat veren Murat Yıldırım, yeni sezona büyük bir heyecanla başladığını belirtti. Yeni sezonda izleyenlere daha da iyi bir RAMO sunacaklarının altını çizen Yıldırım uzun zamandır bu kadar iyi bir senaryo okumadığını ekledi.

‘Ramo’nun yeni sezon çekimleri başladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.