Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in yakınlaşma sahneleri Burak Özçivit’i rahatsız etti

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı “Sonsuz Aşk” filminin galası önceki akşam gerçekleşti.

Sinema salonunda Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım, İmane Elbani çifti yanyana otururken film içerisindeki yakınlaşma sahneleri Burak Özçivit’i rahatsız etti. Murat Yıldırım, ‘Oyunculukta yasaklarım yok. Eşim bana ben de eşime müdahale edemeyiz’ derken Burak Özçivit de ‘Fahriye benim birtanem, o sonsuz aşkım. Onunla tekrar aynı filmde yer almayı çok isterim’ dedi. Sağ elindeki yara bandı ile dikkat çeken oyuncu, “Sette ufak kazalar olabiliyor, önemli birşey değil” diyerek salona girdi.

YouTube video

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.