Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in ‘Sonsuz Aşk’ filmi izleyicilerden tam not aldı

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı, müzikleri Toygar Işıklı imzalı ‘Sonsuz Aşk’ gişedeki ilk haftasını birincilikle tamamladı. 24 Mart’ta seyirciyle buluşan ‘Sonsuz Aşk’ vizyondaki ilk haftasında 215 bin 950 kişi tarafından izlenerek, tüm rakiplerini geride bırakıp haftanın en çok izlenen sinema filmi oldu.

Sevginin ve aşkın tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakarlık üzerine yürek burkan hikayesiyle hikayesiyle dikkat çeken ‘Sonsuz Aşk’ta, apayrı dünyalara ait olan ve hayata bakışları da farklı Can (Murat Yıldırım) ve Zeynep’in (Fahriye Evcen) tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz aşkı anlatılıyor.

Yapımcılığını TAFF’ın yaptığı ‘Sonsuz Aşk’ın oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in yanı sıra; Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya ve Didem İnselel, Ege Aydan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.