Murat Yıldırım o iddiaları doğruladı!

Kim Milyoner Olmak İster’in başarılı sunucusu Murat Yıldırım programa veda etti. Yıldırım, son 3 yıldır sunuculuğunu üstlendiği yarışma programından ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Murat Yıldırım’ın Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı sunuculuğundan ayrılacağı konuşuluyordu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu iddiaları doğruladı.

Yıldırım yayınladığı mesajda: “Kim milyoner olmak isterdeki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum.Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm Atv yönetimine ve milyoner ekibime teşekkür ederim. Şimdi Ramo” ifadelerine yer verdi.

Murat Yıldırım, üzücü haberi doğruladı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.