Murat Yıldırım, müstakbel kayınvalidesi ve kayınpederi ile bir arada

Oyuncu Murat Yıldırım’ın kısa bir süre önce Faslı oyuncu ve model Imane El Bani ile birlikte olduğu ortaya çıkmış ve kısa süre sonra ikilinin ilişkilerinin ciddi bir aşamada olduğu anlaşılmıştı.

CUMHURBAŞKANI KIZ İSTEDİ

Imane geride bıraktığımız gün Murat Yıldırım’la buluşmak üzere Adana’ya geldi. Herkes bu buluşmayı sevgililerin hasret gidermesi olarak yorumlarken, bunun bir kız isteme ve ailelerle tanışma seramonisi olduğu anlaşıldı. Hatta Faslı modeli babasından, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan facetime üzerinden istedi.

“TATLI AİLESİ”

İkilinin önceki gece aile arasında bir söz yapacağı da konuşuluyordu. Murat Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım onun aileye girdiğini gösterdi. Müstakbel baldızı Fadwa El Bani’nin doğum gününü kutlarken çekilmiş bir kareyi hesabından paylaşan Murat Yıldırım, bu kareye “Doğum günün kutlu olsun Fadwa, Iman El Bani ve tatlı ailesi” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.