Murat Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine koli dağıttı

Son olarak Ramo dizisinde başrol olarak yer alan yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, tam kapanma öncesi ihtiyaç sahipleri için harekete geçti. Murat Yıldırım Ramazan ayı için erzak kolisi hazırladı ve kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Yıldırım, anlamlı hareketi ile alkış topladı.

Yaptığı yardımlar ile sık sık gündeme gelen Murat Yıldırım, Ramo dizisinin final yapmasının ardından ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında erzak kolisi dağıtmak için kolları sıvadı.

17 günlük tam kapanma öncesi herekte geçen yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, kolileri tek tek elleri ile ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Bir vatandaş Murat Yıldırım’ın koli dağıttığı anları görüntüledi.

blank

Murat Yıldırım geçtiğimiz Ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri için koli hazırlarken markette görüntülenmişti. Birçok ihtiyaç sahibine yardımda bulunan Yıldırım, Etiyopya’da da 1000 aileye yardım kolisi göndermişti. Etiyopyalı çocuklardan “Murat Yıldırım çok teşekkür ederiz” yazılı mesajlar gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.