Murat Özdemir’e tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor

Yemekteyiz ve MasterChef Türkiye yarışmalarıyla tanınan ve son olarak papağanına uyguladığı şiddetle herkesi ayağa kaldıran Murat Özdemir’e tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Son olarak Çengelköy’ün ünlü kokoreççisi “Yediren Adam”, “Derin Futbol” programının canlı yayınında alkışlanacak bir harekete imza attı.

Önceki akşam Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programına Ahmet Çakar aracılığıyla FaceTime ile bağlanan, Çengelköy’ün ünlü kokereççisi “Yediren Adam” olarak bilinen Mehmet, canlı yayında kendi papağanından özür diledi.
MasterChef yarışmasıyla tanınan ve yarışmadan diskalifiye olduktan sonra da yaptığı olumsuz davranışlarla gündemden düşmeyen Murat Özdemir, son olarak papağanına işkence ettiği görüntülerle tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Halkın ve ünlü isimlerin de tepki gösterdiği Özdemir’e son tepki ise canlı yayında ünlü kokoreççi “Yediren Adam”dan geldi.

blank

PAPAĞANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

“Derin Futbol” programına FaceTime uygulamasıyla canlı ve görüntülü olarak bağlanan “Yediren Adam” ekranların karşısına 5 yıldır beslediği papağanıyla çıktı ve ondan tüm cinsleri adına özür diledi.

“Yediren Adam” papağanına, “Bu benim oğlum, bu benim kartalım, her şeyim. Aşkım senden, senin cinsinden, bu şekilde davrandıkları için özür dilerim. Asla ve asla sana (senin gibi bir kuşa) böyle yapılmaması gerekirdi.” diyerek seslendi. Ünlü kokoreççi “Yediren Adam”ın canlı yayındaki bu hassas davranışı ve duyarlılığı hem “Derin Futbol” ekibinden hem de seyircilerden büyük takdir topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.