Murat Özdemir yargıya hesap verecek

Papağana işkenceye gözaltı…

Sosyal medya hesabında bir papağana işkence yaptığı görüntüyü yayımlayan Murat Özdemir, gözaltına alındı.
MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı papağana işkence videosu nedeniyle gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Özdemir’in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı işkence görüntülerini paylaşması üzerine harekete geçti.

Ekipler, Murat Özdemir’i evinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, el konulan papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN MESAJ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli “Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” mesajını paylaştı.

Not: Yayın ilkelerimiz gereği videoyu yayınlamıyoruz.

ŞOK! Murat Özdemir’e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.