Murat Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda şarkı söylemeden önce Yeşim Salkım'ın ismini kullanarak küfür etmesi sosyal medyada infial yaratmıştı.

Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a cinsiyetçi küfür eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak.

YouTube video

Konsere, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

Ne olmuştu?

Sosyal meyda fenomeni Murat Övüç, şarkı söylemeden önce sahneden şarkıcı Yeşim Salkım’a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Övüç, Salkım’a küfrederken dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi tepkilere neden olurken; Salkım söz konusu videoyu paylaşarak, “Keşke o ağzından çıkanı duysan, unutma kontrolsüz güç güç değildir, bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.