Murat Kurşun, orkestra arkadaşlarını unutmadı

Murat Kurşun, çiftlikte çalışarak kazandığı parayı çalışamayan orkestra arkadaşları ile paylaştı. Süreç itibariyle sahne çalışmaları olmadığından Balıkesir’de ailesiyle çiftlikte yaşayan Kurşun, burada organik tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladıklarına dikkati çekti.

İKİ SAATLİK CANLI KONSER

Kendisi gibi sahne programı olmayan ve çalışamayan orkestra arkadaşlarını önceki gün bir araya getiren Murat Kurşun, cep telefonundan yaklaşık iki saat boyunca tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda canlı konser verdi. Konserin maliyetini de kendisi karşılayan Kurşun takipçilerinden gelen yoğun istek üzerine böyle bir proje geliştirdiğini belirterek ¨Hepimiz aylardır işsiziz. Ben ve saz arkadaşlarım daha sağlıklı günlerde bir arada olmayı hasretle bekliyoruz. Ancak bu günlerde de hem kendimizi hem de sevenlerimizi az da olsa eğlendirmek, moral vermek istedim¨ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.