Murat Kekilli yıllar sonra itiraf etti!

“Bu Akşam Ölürüm Beni Kimse Tutamaz” şarkısını çıkardıktan sonra intihar olaylarından sorumlu tutulan ve müziğe ara veren Murat Kekilli o dönemde yaşadığı sıkıntılı süreci anlattı.

1999 yılında çıkardığı “Bu Akşam Ölürüm” albümü ve aynı isimli şarkıyla büyük patlama yapan Murat Kekilli, o dönem yaşadığı büyük sıkıntılar hakkında konuştu. Şarkıdan sonra ortadan kaybolan ve müziğe 14 yıl ara veren Kekilli yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Posta’ya konuşan sevilen şarkıcı, ara ara konserlere devam ettiğini ve yakında ekranda da göreceğimiz diziyle sevenlerinin karşısına çıkacağı müjdesini verdi.

“İNTİHARLAR İÇİN BENİ SORUMLU TUTTULAR”

Hayatımıza ‘Bu Akşam Ölürüm’ şarkısıyla giren Murat Kekilli, o dönem neden ortadan kaybolduğunu ve yaşadığı büyük sıkıntıları şöyle anlattı:

“O süreçte ‘Bu Akşam Ölürüm’ şarkımdan dolayı intiharlar alıp başını gitmişti. İnsanların bireysel yaptığı şeyler için beni sorumlu tutanlar oldu. Banka soyan iki çocuğa “Neden yaptınız?” dediklerinde “Murat Kekilli’nin şarkısını dinleyip yaptık” dediler. Müziğim dışında her şey konuşulmaya başlamıştı. Ben de alıp başımı gittim.”

“KENDİ İSTEĞİMLE FİŞİMİ ÇEKTİM”

Siz de buradan kaçmak mı istediniz?

“Bir nevi kendi isteğimle fişi çektim ve gittim. Ama konserlere devam ettim aslında. O dönem çok iyi dizi ve film teklifleri gelmişti. Dizi başına 50 bin dolar teklif edenler oluyordu, hiçbirini kabul etmedim. Korkularım yüzünden her şeyi geri çevirdim. Zaten hayatım boyunca parayla işim olmadı.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.